2009. november 15., vasárnap

újdonságok-főleg.: MEYER AZ OPRAHBAN!!!!

Sziasztok!! végre kipihentem magamat, így már senki és semmi sem állhat útjába egy új frissnek, max. az, hogy nem lesz elég információm..tehát ne számítsatok nagyon hosszúra...
De vágjunk is bele.


Münchenben is népszerűsítették a várva-várt New Moon-t, nekem az összes eddigi képek közül ezek a kedvenceim, szerintem ugyanis nagyon helyesek rajta mind a 3-man!!

Aztán hozok két képet még, az első egy Anna-Kendrick-Rob Pattinsonos...kíváncsi vagyok, mit szóltok hozzá {magában nevetgél}, amásodik pedig kedvenc írónőnkről készült az Oprah Showban.
És ha már itt tartunk, egy kicsit kifejtem, mit is mondott ott...


A szöveg egy összefoglaló fordítása, lehetőleg S. Meyer saját szavait próbáltam közvetíteni benne.

Meyer a kezdetekről mesélt - az álmáról, ami arról a bizonyos vámpír/ember kapcsolatról szólt, és amit emiatt valahogy sehogy se tudott elfelejteni

Felidézte azt az időt, amikor még nem tudta, hogy a Twilight történetet megírja könyv formájában - mert előtte még nem publikált (pedig mint tudjuk, főiskolai tanulmányokat folytatott az irodalomban) - de valahogy úgy érezte, valami kényszeríti arra, hogy "időt fordítson ebben a fantáziavilágba." Azt is elmondta, hogy szegény férjével alig kommunikált az írás ideje alatt, mert a fejében csak a történet járt.

Stephenie Meyer beszélt a testvéréről, Emily-ről, aki a legnagyobb bátorítója volt az egész írás-procedúra alatt,megemlítette ezután a rengeteg visszautasító levelet vagy éppenséggel, azt, hogy valahonnan még választ se kapott a kéziratára.

Beszélt a twilight filmvászonra viteléről is. Kijelentette, hogy nagyon lelkes volt, mert Kristen Stewart alakította Bellált- ez a fiatal, hihetetlen tehetséggel bíró színésznő-, és azt mondta, Robert Pattinsont nagyon egyedi figurának találja. Azt is elmondta, hogy Pattinson Edwrs Cullen jelmezében életet vitt néhány olyan képbe, amit Edward Cullenről őrzött a fejében. Megjegyezte, hogy Pattinson hogy P. egy vicces ember, és a mindennapi Robból úgy alakul át Edwarddá, amihez hasonlót ő még nem látott.

Amikor New Moon-ról beszélgettek, kijelentette, hogy a filmbből a legnagyobb izgalommal az első farkasos jelenetet várta. Ahogy a filmben megjelenik a farkasok ereje az őt szó szerint hangos örömkiáltásra sarkallta... vagyis, hogy Chris W. ezt mennyire eltalálta a filmben.

Azt is elmondta, hoyg New Moon cselekményének alapvetően szelíd vége volt, de az édesenyja javasolta neki, hogy legyen akciódúsabb...és így jött be a képbe a Volturi.

Végül egy videófilmen keresztül azt érzékeltették, hogy a Twiligh Saga hogy hatott a gyerekekre: ebben tanárok beszéltek arról, hogy a diákok újra megszerették az olvasást, a könyvre várakozók soráról a könyvtárban.

Az egész Show alatt Stephenie Meyer remekül nézett ki, összeszedetten, és őszintének tűnt.

A New Moon november 20-án debütál a mozikban, és az amerikai premierje 16-án hétfőn Kaliforniában lesz.

hát ennyi :)

Még egy kérdés a végére: Szoktátok venni az IM-et? mert ha igen, akkor már biztosan láttátok benne az interjút Krissel és Taylorral. Aki nem, az szóljona chatben a főoldalon, és szívesen felrakom a szkennjét... további jó vasárnapot xxx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése