2009. november 20., péntek

rengeteg premieres kép

na, akkor vágjunk is bele...

Kristen és Taylor a New Moon egy különleges, jótékonysági vetítésén voltak Tenesseeben.

Pár kép a hétfői, los angelesi premierről (fent)
Egyébként itt Taylor elmondta, hogy nem nagyon emlékszik az álmaira, amikor felébred, és hogy még sosem álmodott az Alkonyathoz foghatót. Hát, szerencse, hogy Stephenie emlékszik. Taylor egyébként nem régen azt nyilatkozta, hogy elolvasta a könyveket, és nagyon meglepte a breaking dawn kimenetele, vagyis, hogy sose gondolta volna {SPOILER}, hogy beleszeret a karaktere egy félvámpír-félemberbe. De ez nem zavarta az Eclipse forgatásakor, mert próbált elvonatkoztatni és nem gondolni rá, hogy mi lesz ezután.
Aztán ekkor hétfőn Dakota Fanning nevetve bevallotta a premieren, hogy számára a narancsos csirke illata étvágygerjesztőbb, mint a véré, valamint mondott még valamit, ami engem meglepett: azt, hogy még nem látta a befejezett New Moon-t. Tehát nagyon kíváncsi. Hát, meghiszem azt. :)
és a New Yorkban rendezettről...


Aztán 4 újabb stillünk van (jókor)


Végére hagytam egy kicsit a kedvenc dokink és a legviccesebb Cullen humorából: Peter
ezen a két képen éppen Los Angelesbe utazóban olvasgatja Kellannal a New Moont, valamint kézenfogva mennek. Kellan is poénkodott róla, míg Peter twitteren ki is rakta a képet ezzel a szöveggel "ez mindent bebizonyít". Aznap este a premieren pedig ugyancsak utalt erre ("csak barátok vagyunk ám"), és mondta, hogy a pletyka olyan hirtelen üti fel a fejét. Igaza van :)

Szerintem ez egy "előre megszervezett" kézfogás volt, mármint nézzétek, milyen cinkosan nevetnek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése