2009. november 8., vasárnap

minden kezdet...

Helló mindenki!!

Amint látjátok, megegyeztünk Bellával, hogy az oldal híreit ezentúl egy külön erre kitalált blogba fogom írni. Kicsit megilletődtem, mert ez azért tényleg egy mérföldkő...de félre a dumával, jöjjenek a hírek!!

Nem is tudom, hol kezdjem...azt hiszem, elkényeztetnek minket megintcsak, de van egy bökkenő is: igaz, hogy a mi twilightos kedvenceink rengeteg interjút adnak, de ezeket az interjúkat csakis videó formájában találom meg. Tehát most az lesz, hogy kirakok nektek közülük jópárat, és szépen megkérlek titeket, ha valakinek van egy kis ideje, akkor kommentbe nagyjából írja, le ki mit mond. Majd én is nekikezdek,de most először úgy rakom ki a videókat, hogy nem nézem meg mindet...hiába, nincs nagyon sok időm. De a nyelvvizsga kétharmadát már letudtam, és ez elég okot ad az örömre, csak sajnálatos módon a holnapi fizika témazáró ezt alaposan beárnyékolja.
De kezdem a nem-videó-hírekkel....

Majdnem felvisítottam, amikor ezt olvastam: Alexandre Desplat (vagyis a The meadow megálmodója) csinálta meg a New Moon Score-ját, ez az a korong, amin az összes aláfestő filmzene van. Szerintem csodálatos lesz, ahogy a The Meadow is az!!! November 24-én lehet majd megrendelni, és gondolom akkor szedhetem majd le torrenttel :) A számok listája:
1. New Moon 2. Bella Dreams 3. Romeo & Juliet 4. Volturi Waltz
5. Blood Sample 6. Edward Leaves 7. Werewolves
8. I Need You 9. Break Up 10. Memories of Edward
11. Wolves v. Vampire 12. Victoria 13. Almost a Kiss 14. Adrenaline
15. Dreamcatcher 16. To Volterra 17. You are Alive 18. The Volturi
19. The Cullens 20. Marry Me, Bella 21. Full Moon


Aztán..hozok nektek néhány idézetet Kristen egyik interjújából, amit a New Moon sajtókonferenciáján adott.
"-Említetted már az interjúban ezt, hogy élj a pillanatnak és élvezd ki azt. Van-e olyan emléked a forgatásról, amit magaddal vittél, és mindig emlékezni fogsz rá?
-Stewart: Ez a pillanat... Olaszországban voltunk. Az utolsó dolog, amit (ott?) tettem, hogy keresztülrohantam a téren és az embertömegen, a montázsnak ez az egy kicsi pillanata, amikor futok. Annyi ember és energia vett akkor körül. Érezni lehetett, hogy mindenki várja azt a pillanatot, amikor kész lesz.
- Hogy viszonyulsz a halhatatlansághoz?
-Stewart: Csak úgy tudok, mint Bella, mert ő még mindig ember. Szerintem ez egy érdekes kérdés minden egyes vámpír számára is, hiszen ők tulajdonképpen benne vannak a dologban. Bella és a saját nézőpontomból is nézve ez teljesen ismeretlen és bizonytalan, de ha megfelelő motivációm lenne, akkor készségesen vállalnám. Bella készségesen tanulja meg azokat, amiket még nem tud, de a halhatatlanságnak csakis Edward miatt ad egy esélyt, mert kész arra, hogy szó szerint mindent feláldozzon érte. A változás Bella számára nagy dolog.... Hogyha valami olyannal kell szembenézned, ami számodra teljesen ismeretlen, de kész vagy mindent vállalni amiatt, amit megkapsz érte cserébe, ez a remény. Ezért van, hogy minden reggel felkelünk... az öröklét nagyon jó dolognak tűnik a felszínen, de a történetünkben félelmetes, és a lélek elvesztését jelenti...vagy legalábbis ezt jelenti Edwardnak... mint ahogy a konkrét hit és a személyes hited, hogy mi fog történni a halál után, ezek azok a dolgok, amiken elgondolkozunk a film miatt, és amiken Edward és Bella vitáznak is..."

Aztááán: fantasztikus hír, ugyanis Stephenie Meyer bejelentette, hogy kivételt tesz. Tudjátok, sosem nyilatkozik a médiának, meg iylesmik, de annyira megtetszett neki Chris New Moon-ja, hogy kötélnek állt, és Oprah Winfrey showjában fog beszélni a New Moon-ról valószínűleg november 13-án, pénteken.
Az interjúkat a twilightnm-on találjátok



legyetek jók, olvassátok el újra a New Moont, és majd gyertek vissza máskor is a hírekért. Renesmee

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése