2009. november 10., kedd

mi történt mostanság? :)


Sziasztok!! Ahogy a főoldalon megígértem, kezdem is a legfrissebb hírekkel.
Megszólalt a mi kedvenc Robertünk, és méghozzá mindjárt miről beszél?! Csókokról!!
-HollyScoop: Annyi szenvedélyes csókolózós jeleneted van a filmben, nehéz ilyenkor átvenni a hangulatot, amikor annyi ember vesz körül?
-RP: Igen, az ilyesminek tisztának kell lennie, valahogy csupaszon fizikai dolognak szóval tényleg nehéz…a csókok a Twilight-ban vagy bármi, ami annyira intim.....ezek a történet fontos részét teszik ki , ezekkel is történetet kell mondanod, szóval még az első csók is egy nagyon bonyolult jelenet volt, és ezek a pillanatok mindig annyira privátok... talán csak egy csók van a New Moon-ban- a kezdetén-ahol ez csak egy csókot jelent, egy normál csókot és semmi többet. De az összes többi alkalommal a csókok az elválást vagy az újraegyesülést hordozzák magukban.
-HS: Melyik volt a kedvenc jeleneted?
RP: Nagyon szerettem a szakításosat megelőző jelenetet, az éjszakát, Bella háza előtt.... okéoké, a többiben arról beszélt, hogy milyen fantasztikus munkát végzett Chris-igaz, de már nincs időm lefordítani szó szerint.
Aztán... újabb New Moon-os sajtókonferenciát tartottak Párizsban. Ha már itt tartunk, hozok egy sajtókonferenciás képet. Szerintem Kristen ezen különösen jól néz ki, még a joanjettes frizu ellenére is. Úgy sajnáltam, hogy levágatta a haját, de azért így is szép.
Emlékeztek, hogy Cristian Serratos (Angela) az állatvédelemért kampányol? Ezek az alkonyatosok nagyon jólelkűek, még a nálam kevésbé elfogultak is ezt mondanák, mert Kristen pedig egy cukorbetegség-szimpátia sétán vett részt.
Peter Facinellivel is készült új interjú, itt következzen egy rész, amiből kiderül, hogy...
-Meg fognak lepődni a rajongók a New Moon-on?
-Nem tudom, meglepettek lesznek-e; csak azt remélem, hogy boldogan sétálnak majd ki a moziból. (Bennem bízhatsz, Carlisle (L))A könyv rajongója vagyok, és tetszik, amit Chris a filmből kihozott. A filmben nem szerepel annyit a Cullen család. A New Moont inkább a város farkasos részére fókuszálták. Chris Weitz rendezte, és a látvány különbözik Catherine Hardwicke-étól . Ez nem ugyanaz, mint az Alkonyat, de mégis megvan benne a hangulata.
-A Facinelli família Team Edward vagy Team Jacob?
-Amikor megkérdeztem a hároméves kislányomat, it szeret az Alkonyatból, ő azt mondta, Edwardot.
-Hogyan változtatott meg téged a Twilight?
-Sokkal több ember kér közös fotózkodást tőlem.A rajongók fantasztikusak. Lojálisak és odaadóak. Néhány ember másik államokból jön repülővel, csak azért, hogy találkozzon velem.
Új stillek jelentek meg, ezeket itt láthatjátok. Sajnos lassan mennem kéne, így be is fejezem Igyekszem majd, csak szorít az idő, és a szóbelim most szombaton lesz. Majd várható tőlem egy friss legkésőbb csütörtökön is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése