2009. november 18., szerda

stephenie válaszolt


Időhiánnyal küszködő Renesmeetek azért beváltja a legfontosabb ígéretét...az infók Stephenie HIVATALOS oldaláról valók, szóval, bízzatok bennük :) Semmi spoiler, csak szimplán örülök, hogy végre ő is "megszólal".


-Mit szeretsz legjobban Chris Weitz-cel kapcsolatban, és miben különbözik az ő munkája Catherine Hardwicke-étől? – Mira N.

-Szeretek mindent, ami Chris WeitzEz nagy túlzásnak hangzik, ,de ő tényleg ennyire csodálatos. Ha figyelemmel kíséred a különböző csapattagokkal készült interjúkat, uyganezt fogod hallani újra és újra. Mindnyájan imádjuk őt. Mondhatnám, hogy rendezőként azt szeretem Chrisben, hogy nagyon hű marad az eredeti forráshoz . A forgatáson pedig már kész kép van a fejében erről a világról. Azonos hullámhosszon vagyunk. Másodszorra, mindenkit meghallgat, legyen az csapattag vagy személyzet. A New Moon-t a Twilight-tal összehasonlítva azt mondanám, hogy a legnagyobb stílusbeli különbség, hogy Chris sokkal klasszikusabbat alkotott, míg Catherine is a kicsit szélsőségesebb és modernebb. Viszont nem akarnám, hogy ugyanolyan legyen ez a két film. Végül is, nincs két ember, aki teljesen ugyanúgy vélekedik ugyanazon könyv elolvasása után. Élvezet ezt a filmvászonon is látni

-Miután láttad a Twilighot, említetted, hogy milyen jó lett volna, ha gondoltál volna arra, hogy Bella meglátja, amint Edward figyeli őt, de azt hiszi, csak álom volt. Vannak olyan dolgok a New Moon-ban is, amikre így reagáltál: "ó, bár eszembe jutott volna"? Nicole B. (Cocoa)

-Helló Cocoa! A New Moon közelebb áll a reegényhez,így nincsen sok olyan jelenet, ami ne lenne benne a könyvben ..Szóval (és ezt nem számítom spoilernek, hiszen láttátok már az előzetest) van egy kis harcolós rész a Volturi tornyában, ami nem volt így benne a könyvben. Előszörre vonakodva fogadtam, mert az én "mitológiám" szerint, ha küzdelembe bocsátkozol velük, ott vége a történet(ed)nek. lemészárolni Edwardot, Bellát, and Alice-et azt jelentette volna, hogy nincs a boldog újraegyesülés(és természetesen nincs se Eclipse, se Breaking Dawn). De Melissa Rosenberggel dolgoztam (a forgatókönyvíró) és Summittal, amíg ki nem egyeztünk ebben a verzióban, aminek értelme is van a történet szempontjából, és meg is van benne a szükséges akció, amit kívántak (a filmesek). És most ez már végleges, gyönyörű, és azt kívánom, bárcsak Felixnek meglett volna a nagy pillanata a könyvben is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése