2009. december 11., péntek

Sziasztok!! Élek és virulok, csak sajnos nagyon fáradt vagyok, így előre leszögezem, hogy a hosszabb fordításokat hétvégén tervezem. becsülök MINDEN EGYES jogsival rendelkező twilightert :) Elég kemény meló tud lenni...sebváltáskor folyton Bellára gondolok, arra a jelenetre az 1. filmből, miben kipróbálta az új kocsit...előttem van az arca, nem tudom, valahogy olyan kicsit pimasz és kihívó...lényeg, hogy azért EBBEN is megtalálom a twilightos vonatkozást, úgyhogy nem kell engem félteni :)
Egyébként holnap is vezetek. Többször is megfordult a fejemben a költözködés gondolata, de ez legyen csak még egy kicsit ködös...majd mesélek. :) And you will see soon. Most inkább közlök néhány twilightos hírecskét.
Előszörre egy kicsi az Eclipseről. Most hozták nyilvánosságra, hogy az Eclipse 2010. jún. 3-án lesz (ketyeg az óra...najü, előbb azért a karácsonyi, majd aztán a nyári szünet) Az examiner.com-on (vagyis a figyelő pontkom-on) van egy Amanda Bell nevű TWILIGHT-FIGYELŐ!!! :P Most is alkotott egy újabb cikket, amiből kiderül, hooogy... az Eclipse látványvilága valamilyen szinten még titok, amellett is, hogy David Slade annyi képet osztott meg a forgatásról a twitterén., amik természetesen nagyon sokat segítettek abban, hogy "beleláthassunk" egy kicsit. És hogy ezzel, hogy ő annyi infót megosztott velünk párhuzamosan megállapíthatjuk, hogy így egy forrásból tudtuk meg, ami érdekelt minket. (ami nagyon hasznos, THNX Amanda, hogy rávilágítottál )
Megtudtuk azt is, mi volt az utolsó jelenet, amit felvettek: Bella megpróbálja elcsábítani Edwardot!! {ahhh}

A mi új Victoriánk a régi Victoriáról beszélt az MTV-nek, itt egy kis morzsa belőle:" Egy nagyon szerencsétlen körülmény miatt volt, hogy a színésznő, akit tényleg mindenki szeretett és aki fantasztikusat alakított előzőleg a szerepben, nem állt rendelkezésre. Olyasvalakit kerestek, aki betöltheti az űrt, amit maga után hagyott.Ez épphogy a forgatás kezdete előtt volt, szóval természetesen hatalmas felelősség nehezedett rám, hogy a legjobb formámat hozzam..." (de aranyooos!!!)
Hozok nektek három twitterképet, lehet, hogy láttátok őket már. Chris Weitz osztotta meg őket a Summit oldalán. 3 kép Montepulcianoból a forgatásról. Lehet, hogy David Slade nyomdokaiba akar lépni? Mindenesetre nem kritizálom, inkább nagyon-nagyon örülök!!! :)



{a képek MINDENKI számára ismerősek. nem is magyarázom}


Renesmee lett az ÉV NEVE a babywizards.com-on, nézzétek meg, ha akarjátok ITT. Jól olvastam én azt az Edward nagyapát? sajna időm már nincs leellenőrizni, mertz mennem kell vacsizni. majd még jelentkezem, és ha hnap siófokon balesetről hallotok, gondoljatok rám, hogy vajon még egyben vagyok-e. Csak vicc volt...I guess. xxx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése