2009. december 7., hétfő

Rövid post.....
Egyéblént sziasztok!! :) Közben karácsonyi számokat töltögetek le a youtube-ról. Nem tudom ,ti hogy vagytok vele, de engem nagyon elkapott ez a karácsonyi láz...már gitáron is a jingle bellst nyomom :) Ti kaptok twilightos ajándékot? Írjátok meg, ha igen, legyen az bármi, könyv, film, ruha, relikvia...és karácsony után pedig büszkélkedjetek el vele! :)

egy ILYET nagyon elfogadnék... :P itt a bolt weblapja, ha meg szeretnétek nézni Taylort (és a másikat is retrós poszterkiadásban) Az a kár, hogy külföldi, egyébént lehet, h megpuhízanám a családot....:)

A New Moon már több, mint félbillió dollár bevételt kaszált világszerte...ez nem semmi!!!


Peter, felesége Jennie Garth és a kislányaik, George Lopez karácsonyi partiján dec. 5-én...mondjuk itthon ezt inkább mikuláspartinak hívnánk. Taylor pedig a Los Angelesi reptéren dec -án. Tipikus, tartózkodó-jake-es arckifekezés, máramennyi látszik belőle, mert éppen elfordult.

Megjelent Ashley és Kellan közös filmjének, a Warriors-nak az előzetese. Nézzétek meg ITT, ITT pedig néhány stillképet láthattok róla, ha kíváncsiak vagytok.

Anna Kendrickről készült néhány szuperszexi kép, Kellan pedig a decemberi Summum Girl magazine címlapján látható. Írok majd amint tudok, ezek voltak a nap létfontosságú infói :) Ha megkésve is, de boldog mikulást mindenkinek!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése